Over Fast’n Go

Fast’n Go is een uniek verband dat door iedereen (professional, mantelzorgen of patiënt) eenvoudig, snel en veilig kan worden aangelegd. Het verband is vervaardigd van 100% katoen. het maakt niet uit welke zijde er op de huid geplaatst wordt. Het gepatenteerde systeem zorgt er voor dat het verband altijd goed zal worden aangelegd en voorkomt gegarandeerd een te hoge compressie op het been of de arm.

Hybride zwachtel

Fast’n Go Bandage is een hybride korterek compressiesysteem. het verband bestaat uit een elastische bandage die verwerkt is in een omhulsel van niet-elastisch textiel. De 2 componenten zijn op regelmatig vastgestelde afstanden met elkaar verbonden doormiddel van overdwars lopende naden.

Comfort

Het niet-elastische gedeelte van het verband beschermt de huid, is latexvrij en voorkomt een toename van het oedeem (samenstelling: 100% katoen).

Compressie

Het elastische verband geeft compressie op het been of de arm. De overdwarse naden beperken het rekvermogen waardoor een krachtige compressie kan worden gegeven. Daarnaast kan het verband worden voorzien van een Fast’n Go-fixatieband waarmee het verband eenvoudig kan worden bevestigd.

Zwachtelen